Wij zorgen dat je gebouw slim en efficiënt met energie omgaat

Wij zorgen dat je gebouw slim en efficiënt met energie omgaat

Wij zorgen dat je gebouw slim en efficiënt met energie omgaat

Qien helpt organisaties met het efficiënter, groener en gezonder maken van hun gebouwen. Onze software maakt klimaatinstallaties adaptief. Dit zorgt voor een aanzienlijke energie- en kostenbesparing, minder operationele werkzaamheden én een gezond en prettig binnenklimaat.

Bent u klaar voor energie en klimaatbeheer van de toekomst?

Haal het maximale rendement uit uw technische installatie

Onze zelflerende software ‘denkt’ minimaal 24 uur vooruit. Zo wordt er rekening gehouden met de weersverwachting, actuele energieprijzen en eigenschappen van de technische installatie. De warmtecapaciteit van het gebouw wordt optimaal benut en energiebronnen worden zo efficiënt mogelijk ingezet. Het resultaat? Een energiebesparing op klimatiseren van zeker 15%. De praktijk leert ons, dat deze besparing zelfs kan oplopen tot meer dan 40%.

Begin nu met besparen

Wist u dat Nederland meer dan 60 miljoen m² aan kantoren overheidsgebouwen en onderwijsinstellingen heeft? Door de eenvoudige implementatie van onze software binnen uw gebouwbeheerssysteem kan het besparen en het beheersen van de kosten direct beginnen. En zo zetten we samen een mooie stap in de richting van het Parijs Klimaatakkoord en ESG-doelstellingen.

Slimme software die met u meedenkt

Energiebesparing

Bespaar 15% tot 40% op de energiekosten voor het klimatiseren van uw gebouw.

Een gezonder binnenklimaat

We houden vooraf rekening met toekomstige veranderingen, daardoor zijn we in staat te voldoen aan de gestelde binnenklimaateisen.

Besparingsgarantie

Qien geeft na de inventarisatie altijd een besparingsgarantie af. Wij doen wat wij beloven.

Korte terugverdientijd

De terugverdientijd is meestal korter dan 1 jaar.

Eenvoudige aansluiting op het gebouwbeheerssysteem

Het aansluiten van onze online-service op het gebouwbeheerssysteem is eenvoudig en neemt weinig tijd in beslag. Onze specialisten helpen hierbij en doen dit vanzelfsprekend in goed overleg met de personen die verantwoordelijk zijn voor de technische installatie.

Minder werkzaamheden

Onze software is ontwikkeld met het uitgangspunt dat er zo min mogelijk handmatige werkzaamheden meer nodig zijn. Waarom zou u het zelf doen als onze software het kan doen?

Performance overleg

Met al onze relaties bespreken we minimaal één keer per jaar de performance van het gebouw. Dan kijken we bijvoorbeeld hoe het werken en leven in het gebouw ervaren wordt en naar mogelijkheden voor verdere optimalisatie. Wij weten als geen ander dat een gebouw een dynamische omgeving is en de energietransitie een ‘reis’ is waar nog steeds flinke stappen gezet moeten worden. Qien ziet graag gezonde, optimaal functionerende gebruikers en gebouwen met de laagst mogelijke ecologische footprint. Hierover krijgt u van ons advies.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Deze klanten gingen u al voor

Schrijf u in voor de nieuwsbrief

QIEN
Jan Tinbergenstraat 396
7559 ST Hengelo
The Netherlands

+31 (0)857 603 730
info@qien-online.com

Download onze algemene voorwaarden